Muutoksia Salon Postin palvelupisteverkostoon

07.09.2016

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Saloon lisää postipalveluja

Postin palvelupisteverkosto kasvaa Salossa 20.10. uudella Postin noutopisteellä Salon Siwassa (os. Hämeenojankatu 7, 24260 Salo). Siwan nimi muuttuu syyskuun lopussa K-marketiksi. Tähän Postin noutopisteeseen ohjautuvat postinumeroalueen asiakkaiden noudettavat paketit ja kirjatut kirjeet. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. Siwa palvelee postiasioissa pitkin aukioloajoin ma-pe klo 8-22 ja la-su klo 9-22.

Syksyn aikana Saloon avataan myös yrityksiä palveleva Postin yrityspiste (os. Örninkatu 4, 24100 Salo). Yritykset voivat jättää valmiiksi maksetut ja laskutettavat lähetykset vaivattomasti yrityspisteeseen Postin kuljetettavaksi. Avausajankohta tarkentuu ja siitä tiedotetaan alueen yrityksiä kirjeitse.

Salon posti muuttaa ja tarjoaa laajemmat aukioloajat

Salon keskustan posti muuttaa 16.1.2017 Vilhonkadulta Salon K-citymarkettiin (os. Hämeentie 24-30, 24240 Salo). Posti palvelee K-citymarketissa viikon jokaisena päivänä ma-pe klo 8-21, la 8-18 ja su 12-18. Postin oma myymälä tarjoaa postipalvelut normaalisti siirtoon asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen on erityisen nopeaa ja vaivatonta Postin pakettiautomaateilla. K-citymarketissa palvelee jo entuudestaan Postin pakettiautomaatti. Salossa on myös kolme muuta Postin pakettiautomaattia S-market Plazassa, S-market Tupurissa ja Halikon Prismassa.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.