Muutoksia Lauttasaaren Postin palvelupisteverkostoon

16.08.2016

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Lauttasaareen lisää postipalveluja

Postin palvelupisteverkosto kasvaa Lauttasaaressa 25.10. uudella Postin noutopisteellä K-supermarket Lauttasaaressa (os. Kiviaidankatu 2, 00210 Helsinki). Tähän Postin noutopisteeseen ohjautuvat postinumeroalueen 00210 asiakkaiden noudettavat paketit ja muut noudettavat lähetykset. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. K-supermarket palvelee postiasioissa pitkin aukioloajoin ma-pe klo 7-21, la 7-20 ja su 10-18.

Pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen on erityisen nopeaa ja vaivatonta Postin pakettiautomaateilla. K-supermarket Lauttasaaressa palvelee jo entuudestaan Postin pakettiautomaatti. Lauttasaaren toinen Postin pakettiautomaatti sijaitsee S-market Itälahdenkadulla (os. Itälahdenkatu 27, 00215 Helsinki).

Lauttasaaren posti muuttaa ja tarjoaa laajemmat aukioloajat

Lauttasaaren posti muuttaa 1.12. Gyldénintieltä Lauttasaarentien uudessa kauppakeskuksessa toimivaan Kirja- ja Lelutukkuun (os. Lauttasaarentie 28, 00200 Helsinki). Kirja- ja Lelutukussa posti palvelee viikon jokaisena päivänä ma-pe klo 9-20, la 9-18 ja su 12-16. Postiin ohjautuvat postinumeroalueen 00200 asiakkaiden noudettavat lähetykset. Postin oma myymälä Gyldénintiellä tarjoaa postipalvelut normaalisti siirtoon asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Yritykset voivat jättää valmiiksi maksetut ja laskutettavat lähetykset vaivattomasti Postin kuljetettavaksi Lauttasaaren Postin Yrityspisteessä (os. Kiviaidankatu 2, 00210 Helsinki).

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.