Loimaan Kauppalankadun Siwan posti muuttaa helmikuussa K-citymarkettiin

24.11.2016

Posti 32200 LOIMAA tarjoaa postipalveluita Siwassa (os. Kauppalankatu 5-7) 17.2.2017 klo 16.00 asti.

Posti muuttaa Loimaan K-citymarkettiin (os. Aleksis Kiven katu 11) 20.2.2017. Posti palvelee kaupan aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin 8-20 ja sunnuntaisin 12-18. 

K-citymarketista voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita. K-citymarketissa palvelee entuudestaan Postin pakettiautomaatti.

Loimaan toinen Postin pakettiautomaatti palvelee Prismassa (os. Aleksis Kiven katu 7). Postipalveluja tarjoaa lisäksi K-market Hirvikoski (os. Hirvikoskentie 213, 32210 Loimaa) sekä Niinijoen Osuuspankki (Niinijoentie 837, 32410 Niinijoki).

 

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: posti.fi/lahettaminen.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.