Lahden perinteinen seimitapahtuman erikoisleimaus 1. joulukuuta alkaen

29.11.2016

Lahden kaupungissa vietetään jälleen perinteistä seimitapahtumaa. Tapahtumalla on nyt kahdettatoista kertaa oma erikoisleima, joka on käytössä 1.-19. joulukuuta. Asiakkaat saavat joulutervehdyksiinsä seimileiman jättämällä lähetyksensä osoitteessa Vapaudenkatu 6 sijaitsevaan kirjelaatikkoon.

Lahden postimerkkikerho on jälleen mukana tapahtumassa ja leimaamassa lähetyksiä Vapaudenkatu 6:n tiloissa (arkisin klo 12 jälkeen). Postimerkkikerhon palvelupisteessä on myytävänä joulukortteja sekä joulupostimerkkejä.

Maarian Kammarin aulassa on myös Lahden postimerkkikerhon järjestämä korttinäyttely, jossa on esillä muun muassa talviaiheisia Lahti-kortteja, noin satavuotiaita joulukortteja sekä seimileimoja aikaisemmilta vuosilta.

Seimikaupunki Lahti -erikoisleiman aiheena on tänä vuonna pyhä perhe ja Agnus Dei, Jumalan Karitsa, jonka lipussa jerusaleminristi. Taustalla on Alvar Aallon suunnittelema Ristinkirkko. Erikoisleima on Tapani Talarin suunnittelema ja piirtämä.

Muista joulutervehdysten viimeiset postituspäivät

Kotimaan joulutervehdykset (0,90 €) tulee postittaa viimeistään keskiviikkona 14.12. Kotimaan ykkösluokassa lähetettävät tervehdykset (1,20) jaetaan jouluksi perille, kunhan ne ehtivät Postin mukaan 21.12. mennessä. Suoraan puhelimesta ja netistä lähetetyt aidot ja perille jaettavat joulupostikortit (alk. 2,35 €) tulee postittaa viimeistään keskiviikkona 21.12. kello 12.

 

Muut jouluiset erikoisleimat vuonna 2016

Helsingin joululeima 5.-20.12.

Leiman voi saada valmiisiin lähetyksiin jättämällä ne Helsingissä kirjelaatikoihin osoitteissa Mannerheiminaukio 1 ja Elielinaukio 2.
Lue lisää

Seurasaaren Joulupolku 11.12. kello 12-17

Tapahtumassa on Joulupolun postikonttori.
Lue lisää

Tiernapoikaleima Oulussa 1.10-31.12.

Leiman voi saada valmiisiin lähetyksiin jättämällä ne Oulussa postissa palvelumyyjille tai lähettämällä ne:

Lisäarvoleimaus
Tiernapoikaleima
Pl 4711
90601 Oulu

Joulupukin pääposti

Leimalaatikot sijaitsevat Joulupukin Pääpostissa Rovaniemellä (Tähtikuja 1) ja Rovaniemen lentoasemalla.

Lisätietoja

www.posti.fi/joulu

Kuvamateriaalia tiedotusvälineiden käyttöön

Tutustu Postin verkkokaupassa kaikkiin myynnissä oleviin postimerkkeihin: www.posti.fi/ostoksille.