Posti yrityksenä
Hallinnointi
Vastuullisuus
Ura meillä
Media

Kuuden kaupungin vaakunat Omakuvapostimerkkeihin

04.04.2016

Jyväskylän, Kouvolan, Lohjan, Naantalin, Oulun ja Vaasan vaakunoita kuvaavat Omakuvapostimerkit tulevat myyntiin 8. huhtikuuta. Vaakunamerkit ovat 1. luokan Omakuvapostimerkkejä, jotka ovat paikallisesti myynnissä kussakin kaupungissa.

- Kaupungit lähtivät innolla mukaan postimerkkiyhteistyöhön. Tarkoituksemme on kokeilla, sopisiko tällainen malli Postimerkin päivän juhlistukseen syksyllä: silloin kukin Suomen kunta voisi julkaista oman vaakunapostimerkkinsä, Design Manager Petri Pohjolainen kertoo.

Kaikki vaakunamerkit ovat tilattavissa Postin verkkokaupasta kymmenen kappaleen arkeittain (15 euroa/arkki). Kunkin paikkakunnan merkin ensipainos on 10 000 kpl.

Vaakunamerkit ovat myynnissä NORDIA-postimerkkinäyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa. Postimerkkinäyttelyllä on käytössään näyttelypäivinä 8.-10.4.2016 Tapani Talarin ja Kari Lehtosen suunnittelema erikoisleima.

Lisätietoja:

NORDIA-postimerkkinäyttely 8.-10.4.2016, Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä (http://nordia2016.net/)

Kuvat kaikista postimerkeistä

Tutustu Postin verkkokaupassa kaikkiin myynnissä oleviin postimerkkeihin: www.posti.fi/ostoksille

 

Jyväskylän, Kouvolan, Lohjan, Naantalin, Oulun ja Vaasan vaakunoita kuvaavat Omakuvapostimerkit tulevat myyntiin 8. huhtikuuta.