Kuuden kaupungin vaakunat Omakuvapostimerkkeihin

04.04.2016

Jyväskylän, Kouvolan, Lohjan, Naantalin, Oulun ja Vaasan vaakunoita kuvaavat Omakuvapostimerkit tulevat myyntiin 8. huhtikuuta. Vaakunamerkit ovat 1. luokan Omakuvapostimerkkejä, jotka ovat paikallisesti myynnissä kussakin kaupungissa.

- Kaupungit lähtivät innolla mukaan postimerkkiyhteistyöhön. Tarkoituksemme on kokeilla, sopisiko tällainen malli Postimerkin päivän juhlistukseen syksyllä: silloin kukin Suomen kunta voisi julkaista oman vaakunapostimerkkinsä, Design Manager Petri Pohjolainen kertoo.

Kaikki vaakunamerkit ovat tilattavissa Postin verkkokaupasta kymmenen kappaleen arkeittain (15 euroa/arkki). Kunkin paikkakunnan merkin ensipainos on 10 000 kpl.

Vaakunamerkit ovat myynnissä NORDIA-postimerkkinäyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa. Postimerkkinäyttelyllä on käytössään näyttelypäivinä 8.-10.4.2016 Tapani Talarin ja Kari Lehtosen suunnittelema erikoisleima.

Lisätietoja:

NORDIA-postimerkkinäyttely 8.-10.4.2016, Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä (http://nordia2016.net/)

Kuvat kaikista postimerkeistä

Tutustu Postin verkkokaupassa kaikkiin myynnissä oleviin postimerkkeihin: www.posti.fi/ostoksille

 

Jyväskylän, Kouvolan, Lohjan, Naantalin, Oulun ja Vaasan vaakunoita kuvaavat Omakuvapostimerkit tulevat myyntiin 8. huhtikuuta.