Karstulan Siwan posti 43500 muuttaa tammikuussa K-market Mansikkaan

22.11.2016

Posti 43500 KARSTULA tarjoaa postipalveluita Siwassa (os. Virastotie 10) maanantaihin 16.1.2017 kello 16 saakka.

Posti muuttaa K-market Mansikkaan (os. Virastotie 5, 43500 Karstula) tiistaina 17.1.2017, jolloin postipalveluita saa kello 10 alkaen. Posti palvelee kaupan aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin kello 10-18.  

K-market Mansikasta voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita. K-market Mansikassa sijaitsevat myös yritysten postilokerot.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: posti.fi/lahettaminen.

 

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.