Helsingin Itäkeskuksen posti 00930 muuttaa ensi vuonna Itäkeskuksen K-citymarkettiin

24.11.2016

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.                            

Itäkeskuksen posti 00930 muuttaa lokakuussa 2017 Itäkeskuksen K-citymarkettiin (os.  Kauppakartanonkatu 3). Posti palvelee K-citymarketissa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä ma-pe 8-21, la 8-21 ja su 10-21.

Postin oma myymälä Tallinnanaukiolla tarjoaa postipalvelut normaalisti muuttoon asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Posti lisää Itäkeskuksessa palveluja yrityksille. Postin yrittäjäasiakkaiden tarpeisiin suunniteltu yrityspiste avataan joulukuun aikana osoitteessa Asiakkaankatu 3, 00930 Helsinki. Samassa tilassa sijaitsevat entuudestaan yritysten postilokerot. Yrityspisteeseen voi jättää jonottamatta yrityksen valmiiksi maksetut tai laskutettavat kirjeet ja paketit.

Postipalveluja saa Helsingissä yhteensä 40 Postin palvelupisteestä ja lisäksi asiakkaita palvelee Helsingin 64 Postin pakettiautomaattia, joista pakettien noutaminen ja lähettäminen on erityisen helppoa ja nopeaa.                    

 

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja kirjatut kirjeet.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

 

Tiedote palvelupistemuutoksesta 16.6.2015: