Haminan posti 49400 muuttaa elokuussa R-kioskin yhteyteen

18.04.2016

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

R-kioski on kokenut postipalvelujen tarjoaja. Haminan posti 49400 muuttaa 8.8.2016 Pikkuympyräkadun R-kioskiin (os. Pikkuympyräkatu 14, 49400 Hamina). R-kioskissa posti palvelee erittäin laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä: ma-pe 7-21, la 7.30-21.30 ja su 9-21.

Postin oma myymälä Isoympyräkadulla tarjoaa postipalvelut normaalisti siirtoon asti arkipäivisin klo 9-18. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutoksia kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Haminan alueella postipalveluja tarjoaa lisäksi kolme muuta yritystä. Haminassa on myös kaksi Postin pakettiautomaattia, joista pakettien noutaminen ja lähettäminen on helppoa ja nopeaa.

Postit:

posti, Siwa Uusi-Summa, Siitosentie 42, 49420 Hamina

posti, Haminan Sähköpaja, Helsingintie 1, 49410 Poitsila

posti, Huvikumpu, Metsäkyläntie 393, 49540 Metsäkylä

Postin pakettiautomaatit:

pakettiautomaatti, S-ostoskeskus Hamina, Isoympyräkatu 15, 49400 Hamina

pakettiautomaatti, K-supermarket Kanuuna, Sibeliuskatu 27, 49400 Hamina

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi: posti.fi/lahettaminen.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.