Gigantti otti Postin palvelupisteet käyttöön verkkokaupan toimituksissa

23.03.2016

Kodinelektroniikkaketju Gigantti on laajentanut verkkokaupan toimitustapoja ottamalla käyttöön Postin pakettiautomaatit ja muut palvelupisteet ympäri maan. Nyt asiakkaat voivat valita haluamansa palvelupisteen paketeille kartalta, ja hyödyntää Postin monipuolista palvelupisteverkostoa ympäri Suomen.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset toimitustavat. Postin kattava noutopisteverkosto tuo toimituksiin joustavuutta, ja asiakkaat voivat noutaa verkkokaupastamme tilaamansa tuotteet mahdollisimman läheltä ja silloin, kun itselle sopii, Gigantin eCommerce Operating Manager Tommi Kortman kertoo.

Suomen suurimpana kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjänä Gigantti toimittaa vuosittain satoja tuhansia verkkokaupasta ostettuja tilauksia.

- Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Suomalaiset haluavat noutaa tilauksensa esimerkiksi kauppareissun yhteydessä, ja siihen Postin kattava palvelupisteverkosto sopii hyvin, Kortman jatkaa.

Posti tarjoaa Gigantin lähetyksille yli 1 400 palvelupistettä, ja pakettien helpon seurannan verkossa ja kännykästä Posti-sovelluksella. Asiakas voi valita haluamansa noutopisteen tehdessään tilausta Gigantin verkkokaupassa.

www.gigantti.fi