DHL Express ja Posti yhteistyöhön - entistä enemmän palveluvaihtoehtoja yksityishenkilöille

10.11.2016

Pikakuljetusyritys DHL Express ja Posti aloittavat yhteistyön, joka tekee DHL Expressin kansainvälisten pikakuljetusten käytön - sekä lähetysten vastaanottamisen että lähettämisen - yksityishenkilöille ja satunnaisille lähettäjille entistä helpommaksi. Yhteistyö käynnistyy marras-joulukuussa 2016.

DHL EXPRESS EASY -pakettien lähettäminen tulee mahdolliseksi Postin omissa 20 toimipisteessä, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla suurimmilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Lahti, Pori, Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Vaasa, Kuopio, Oulu sekä Rovaniemi. Näissä toimipisteissä DHL Expressin palvelu toimii jatkossa Postin ulkomaan pikapakettipalveluna.

Vaihtoehdot DHL Express -lähetysten vastaanottamiseksi laajenevat merkittävästi. DHL ilmoittaa saapuvasta paketista tekstiviestillä vastaanottajalle, joka voi jatkossa valita kotiinkuljetuksen tai DHL-pakettiautomaatin ohella toimituksen myös Postin omaan toimipisteeseen tai tiettyihin Postin pakettiautomaatteihin. Alkuvaiheessa mukaan tulee satakunta Postin pakettiautomaattia pääkaupunkiseudulla, Turussa sekä Tampereella. Verkosto laajenee myöhemmin myös pakettiautomaatteihin muualla Suomessa. 

- Tavoitteenamme on, että asiointi kanssamme on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Uusi palvelupiste- ja pakettiautomaattiyhteistyö Postin kanssa mahdollistaa entistä monipuolisemmat vaihtoehdot yksityisasiakkaillemme, sopivasti juuri vilkkaaseen joulunalusaikaan, iloitsee DHL Expressin Suomen toimitusjohtaja Peter Ervasalo.

- Olen hyvin iloinen, että voimme tarjota Postin monipuolisen palvelupisteverkoston DHL Expressin ja sen asiakkaiden käyttöön. Postin pakettiautomaatit ovat henkilöasiakkaiden suosituin tapa noutaa paketteja. Asiakkaille paketin noutopaikan valintaan vaikuttavat ensisijaisesti sijainti ja aukioloajat. Pakettiautomaattimme ovatkin keskeisillä paikoilla ja käytössä kauppojen aukioloaikoina, myös viikonloppuisin, kertoo pakettipalveluista vastaava johtaja Toni Laaksonen Postista.

Postin toimipisteet ja aukioloajat: www.posti.fi/postit