Credit24 ja Posti aloittivat yhteistyön - asiakkaan ensitunnistaminen posteissa

19.05.2016

Nettiluottoyritys Credit24 ja Posti ovat solmineet ainutlaatuisen yhteystyösopimuksen. Toukokuun alusta alkaen postissa on voinut jättää hakemuksen luoton saamista varten. Henkilöllisyystodistuksen avulla tapahtuva tunnistuspalvelu on käytössä yli 600 Postin palvelupisteessä. Luottohakemuksen käsittelee ja myöntää Credit24.

Credit24:n omistaja IPF Digital on ensimmäinen yritys Suomessa, jonka puolesta Posti suorittaa henkilöasiakkaan ensitunnistamisen. Muualla maailmassa esimerkiksi Australian postilaitoksella on ollut vastaavaa yhteistyötä jo pitkään paikallisten toimijoiden kanssa.

- Tunnistaminen on Postin omassa toiminnassa rutiinitoimenpide, joten palvelua on luontevaa tarjota muillekin yrityksille. Credit24:n asiakkaiden käytössä on Postin laaja verkosto ja pitkät aukioloajat, verkostojohtaja Anna Lehtonen Postista kertoo.

- Olemme erittäin iloisia yhteistyön alkamisesta. Uuden palvelun tarkoituksena on vastata kokonaisvaltaisemmin kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Lisäksi luoton ottamisesta tulee entistä läpinäkyvämpää, maajohtaja Kim Ahola Credit24:sta toteaa.

Posti ohjaa palveluun liittyvät kysymykset Credit24:lle, jossa niihin vastataan mahdollisimman pian. Credit24:n tunnistuspalvelua tarjoavat Postin toimipisteet voi tarkistaa osoitteessa www.credit24.com/fi/posti