Blue Water Shipping valitsi Postin Suomen kotimaankuljetuksiin

08.03.2016

Logistiikkayritys Blue Water Shipping valitsi Postin Suomen kotimaankuljetusten yhteistyökumppanikseen. Blue Water Shippingin Suomeen kuljettamat kappaletavaralähetykset puretaan Postin Veturitien ja Liedon terminaaleihin, joista Posti jakelee ne perille kattavasti koko maahan. Vientilähetykset noudetaan samoihin terminaaleihin vientilastauksia varten. 
  
- Blue Water Shippingin kasvavat volyymit niin Euroopan autokuljetuksissa kuin meri- ja lentokuljetuksissakin edellyttävät laadukasta, koko Suomen kattavaa jakelu- ja noutopalvelua. Se on oleellinen osa palvelukokonaisuuttamme. Tärkeinä osina palvelua ovat integroitu sähköinen tiedonsiirto sekä reaaliaikainen statusraportointi, kertoo Suomen maajohtaja Erkki Valtonen Blue Water Shippingistä.

Blue Water Shipping haki kumppania, joka pystyy tarjoamaan edellä mainitut palvelut, ja jolla on halua ja valmiudet sitoutua yhteistyöhön ja sen kehittämiseen.

- Blue Water Shippingin periaate, "Best in Town", tarkoittaa, että kaikkien toimitusketjun osapuolien pitää toimia laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Tähän uskomme Postin pystyvän Suomen kotimaankuljetuksissa parhaiten.

- Postin henkilöstön ammattitaidon ja osaamisemme lisäksi valtakunnallinen jakeluverkosto, kuljetusten nopeus ja tasainen korkea laatu tarjoavat meille ainutlaatuisen etulyöntiaseman tässä työssä. Myös suomalaisuus on valttikorttimme - olemme luotettava ja oikeudenmukainen kumppani, toteaa Jaakko Kaidesoja Yritysten kuljetuspalvelut -yksikön johtaja Postista.