Alavuden posti 63300 siirtyy Valintatalosta K-supermarkettiin

08.03.2016

Uusi posti palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Posti 63300 Alavus avataan Alavuden K-supermarketissa maanantaina 9.5.2016 klo 10.

K-supermarket Alavus tarjoaa postipalveluja osoitteessa Vähtärintie 2 joka päivä maanantaista perjantaihin kello 7-21, lauantaisin kello 8-21 ja sunnuntaisin kello 11-19.

Nykyinen posti palvelee asiakkaita Valintatalossa osoitteessa Järviluomantie 2  perjantaihin 6.5.2016 klo 16 asti.

Pakettien noutamisessa ja lähettämisessä Alavudella palvelee lisäksi Postin pakettiautomaatti S-market Alavuden yhteydessä, os. Piirantie 1, 63305 ALAVUS.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien ja kirjattujen kirjeiden lähettämisessä voi käyttää Postin uutta verkkopalvelua, jossa voi maksaa postimaksun ja tulostaa lähetykseen osoitekortin. Valmiiksi maksetun lähetyksen voi jättää mihin tahansa postiin. Tutustu palveluun: posti.fi/lahettaminen.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.