Yrjö Eskola on nimitetty Posti Group Oyj:n johtoryhmän jäseneksi

18.06.2015

Postin Tuotanto-yksikön johtaja, diplomi-insinööri, Yrjö Eskola, 43, on nimitetty Posti Group Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.7.2015 alkaen.

Eskola on vuoden 2015 alusta lähtien johtanut Tuotanto-yksikköä, joka tuottaa Postin lajittelu-, kuljetus- ja jakelupalvelut Suomessa. Vuosina 2013-2014 Eskolan tehtäviin kuuluivat strategian kehityshankkeet. Eskola siirtyi konsernin palvelukseen vuonna 2013 Nokiasta, jossa hän toimi Nokia Komárom Ltd:n toimitusjohtajana Unkarissa. Sitä ennen hän työskenteli useissa logistiikan ja hankinnan johtotehtävissä Nokiassa kymmenen vuoden ajan.

Posti Groupin toimitusjohtaja Heikki Malisen mukaan Eskola vahvistaa yhtiön johtoryhmää vahvalla strategisella asiantuntemuksellaan. Tuotannolla on Postin uudessa strategiassa ratkaiseva merkitys. Tuotannossa työskentelee myös valtaosa henkilöstöstä, noin 15 000 postilaista.

- Uudistamme parhaillaan Postia alan vaikean murroksen yli ja tavoitteenamme on olla asiakaslähtöinen, ensiluokkainen ja kannattava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Yksi menestystekijöistä on, että meillä on kustannustehokas ja hyvin johdettu tuotanto, joka tuottaa laadukkaita ja asiakkaiden arvostamia palveluita, korostaa Malinen.

Eskolan mukaan Postin pitää nykyisissä ja uusissa palveluissaan hyödyntää digitalisaation ja teknologian tarjoamat mahdollisuudet.

- Haluan modernisoida ja kehittää toimintojamme systemaattisesti perusasioiden kautta ja digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Tuotanto on Postin "kasvun moottori", sanoo Eskola.

Eskola raportoi nykyisessä tehtävässään toimitusjohtaja Heikki Maliselle.