Uusi Postin noutopiste tuo Tampereen Tammelan asiakkaiden paketit lähemmäs

02.09.2015

 

Posti avaa 11. marraskuuta uuden noutopisteen Tammelan Siwaan, os. Tammelan puistokatu 29, 33500 Tampere. Postin noutopisteet tarjoavat yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset. Noutopisteet palvelevat kaupan pitkien aukioloaikojen mukaan ja lähetyksiä voi noutaa aiempaa lähempää. Uusi noutopiste täydentää Postin verkostoa Tampereella.

Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi myös lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä itse postimerkein. Paketin postimaksun voi halutessaan maksaa valmiiksi verkossa osoitteessa posti.fi/lahettaminen.

Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä avausta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Posti tarjoaa palveluvaihtoehtoja, jotka sopivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden muuhun arkiasiointiin, esimerkiksi ruokaostosten yhteydessä. Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.