Uusi Postin noutopiste tuo Helsingissä Maununnevan asukkaiden paketit lähemmäs

06.10.2015

Posti avaa 10. marraskuuta uuden noutopisteen K-market Maununnevaan, os. Kaarelantie 14, 00430 Helsinki. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja sinne ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset. Noutopiste palvelee K-marketin pitkien aukioloaikojen mukaan iltakymmeneen viikon jokaisena päivänä.

Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi myös lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä itse postimerkein. Paketin postimaksun voi halutessaan maksaa valmiiksi verkossa osoitteessa posti.fi/lahettaminen.

Uusi noutopiste täydentää Postin verkostoa Helsingissä. Noutopisteen myötä lähetyksiä voi Maununnevalla noutaa aiempaa lähempää. Alueella kaikki postipalvelut tarjoaa Kauppakeskus Kaaren posti Kannelmäessä.

Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä avausta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Posti tarjoaa palveluvaihtoehtoja, jotka sopivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden muuhun arkiasiointiin, esimerkiksi ruokaostosten yhteydessä. Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.

K-market Maununnevan aukioloajat: ma-pe 7-22, la 9-22, su 10-22