Stockmann tuo Postin pakettiautomaatit kolmeen tavarataloon

09.09.2015

Stockmannit Helsingin keskustassa, Tapiolassa ja Turussa saavat Postin pakettiautomaatit tällä viikolla. Stockmannille pakettiautomaatit ovat toivottu lisäpalvelu, josta asiakkaat voivat noutaa ja lähettää paketteja muun asioinnin ohessa. Postin palvelupisteverkostossa on entuudestaan 480 pakettiautomaattia. Ne ovat nousseet halutuimmaksi tavaksi vastaanottaa verkkokauppaostoksia.

- Stockmannin yhtenä strategisena painopistealueena on erinomainen, alansa paras palvelu. Pakettiautomaatit täydentävät käytännöllisyyden kautta palveluvalikoimaa entisestään ja mahdollistavat Stockmannin kyseisissä tavarataloissa entistä monipuolisemman asioinnin, Stockmannin omnichannel- ketjupäällikkö Elina Savolainen kertoo.

Posti lisää erilaisia palveluvaihtoehtoja, sillä ihmisten liikkuvuus, ajankäyttö ja asiointitottumukset muuttuvat ja palveluilta halutaan joustavuutta. Postiasioinnista 80 prosenttia on pakettien noutamista. Pakettiautomaatit ovat suosittuja, ja niitä pidetään vaivattomana tapana vastaanottaa paketteja.

Pakettiautomaatit palvelevat myös pakettien lähettämisessä. Niillä paketit hinnoitellaan lokerokoon mukaan (alk. 6,90 €/kpl) ja lähetyksillä on yksi painoraja 35 kg asti. Kun lähetys on noudettavissa Postin pakettiautomaatista, asiakas saa kännykkäänsä tekstiviestinä lokerokoodin.

Asiakas voi valita Stockmannin pakettiautomaatin vakinoutopisteekseen Postin palvelussa www.posti.fi/ohjaus.

Lisätietoa ja kaikki Postin pakettiautomaatit kartalla: www.posti.fi/pakettiautomaatti

Stockmann Tapiola, T-taso, os. Länsituulentie 5, 02100 Espoo, pakettiautomaatti käytössä 7.9. alkaen

Stockmann Turku, 3. kerros, os. Yliopistonkatu 22, 20100 Turku, pakettiautomaatti käytössä 10.9. alkaen

Stockmann Helsinki, 8. kerros, os. Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki, pakettiautomaatti käytössä syyskuussa, avauspäivä tarkentuu

 

Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen 1 400 palvelupisteen verkoston. Postien lisäksi asiakkaita palvelevat Postin yrityspisteet, pakettiautomaatit ja lukuiset postimerkkien jälleenmyyjät. Postin verkkopalveluita ovat muun muassa sähköinen postilaatikko Netposti ja lähettämisen ja muuttamisen verkkopalvelut. www.posti.fi