Postin palvelupisteverkosto kasvaa Helsingissä

10.11.2015

Noudettavat paketit saa Harjussa lähemmäs, kun uusi Postin noutopiste avataan Helsingissä R-kioski Harjuun (os. Helsinginkatu 2, 00500 Helsinki) 22. tammikuuta 2016. Uuden noutopisteen aloitusajankohta tiedotetaan asiakkaille postitse jaettavalla tiedotteella.

Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset. Noutopisteet palvelevat myymälän pitkien aukioloaikojen mukaan ja lähetyksiä voi noutaa aiempaa lähempää. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. Paketin postimaksun voi halutessaan maksaa valmiiksi verkossa osoitteessa posti.fi/lahettaminen.

Postin yrityspiste Malmille

Malmin posti on aloittanut toiminnan K-citymarket Malmissa. Postin entisiin tiloihin (os. Hietakummuntie 19, 00700 Helsinki) avataan Postin yrityspiste 16. marraskuuta 2015. Alueen yritysasiakkaat voivat lähettää yrityspisteestä valmiiksi maksetut tai sopimuksen mukaan laskutettavat kirje- ja pakettilähetykset. Yrityspisteestä löytyvät myös postilokerot.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 %, eli lähes 800, toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.