Postin pakettiautomaattiverkosto kasvoi toukokuussa

29.05.2015

Postin palvelupisteverkosto täydentyi toukokuussa seitsemällä uudella pakettiautomaatilla. Kaikkiaan Postin verkostoon kuuluu 476 pakettiautomaattia. Uudet pakettiautomaatit asennettiin Lappeenrantaan, Kuopioon, Haminaan, Jyväskylään, Maskuun, Vääksyyn ja Jokelaan.

Posti lisää erilaisia palveluvaihtoehtoja, sillä ihmisten liikkuvuus, ajankäyttö ja asiointitottumukset muuttuvat ja palveluilta halutaan joustavuutta. Postiasioinnista 80 prosenttia on pakettien noutamista. Pakettiautomaatit ovat suosittuja, ja niitä pidetään vaivattomana tapana vastaanottaa paketteja.

Postien ja pakettiautomaattien rinnalla postipalveluja saa myös verkosta, jossa voi esimerkiksi maksaa valmiiksi paketin postimaksun tai lähettää aidon postikortin. Pakettien kulkua on helppoa seurata Postin mobiilisovelluksella, joka kertoo arvion paketin perilletuloajasta.

Ostosten toimitusta pakettiautomaattiin tarjoaa jo noin 1 400 verkkokauppaa. Pakettiautomaattiin voi myös itse ohjata omia lähetyksiä Postin paketinohjauspalvelussa. Pakettiautomaattiin voi lähettää paketteja paitsi toisesta pakettiautomaatista myös posteista.

Pakettiautomaatit palvelevat myös pakettien lähettämisessä. Niillä paketit hinnoitellaan lokerokoon mukaan (alk. 6,90 €/kpl) ja lähetyksillä on yksi painoraja 35 kg asti. Kun lähetys on noudettavissa Postin pakettiautomaatista, asiakas saa kännykkäänsä tekstiviestinä lokerokoodin.

Lisätietoa ja kaikki Postin pakettiautomaatit kartalla: www.posti.fi/pakettiautomaatti
Postin paketinohjauspalvelun saa käyttöön osoitteesta: www.posti.fi/ohjaus

Toukokuussa asennetut uudet pakettiautomaatit:

S-market Jokela, Osulankuja 5, 05400 Jokela

K-Supermarket Vääksy, Maakaupantie 1, 17200 Vääksy

Sale Masku, Maskuntie 224, 21250, Masku

K-supermarket Länsiväylä, Kaivokatu 1, 40700 Jyväskylä

S-ostoskeskus Hamina, Isoympyräkatu 15, 49400 Hamina

K-supermarket Iso-Kristiina, Brahenkatu 5, 53100, Lappeenranta

Liikekeskus Puijonkatu, Puijonkatu 19, 70100 Kuopio