Postin ateriakuljetukset palkittiin PostEuropin yritysvastuupalkinnolla

29.10.2015

PostEurop on jakanut yritysvastuun Coups de Coeur -palkinnot kolmatta kertaa. Posti voitti ateriakuljetuksillaan Yhteiskunta-sarjassa kultamitalin.

Posti kuljettaa kotiaterioita yli 40 paikkakunnalla suoraan vanhusten koteihin, joko lämpimänä tai kylmänä. Tämän lisäksi kuljetamme 80 paikkakunnalla laitosaterioita muun muassa päiväkoteihin ja kouluihin.

- Väestön ikääntyminen kasvattaa kotipalveluiden tarvetta. Postin koko maan kattava ammattilaisten ja kuljetuskaluston verkosto voi hyödyttää lähetysten ja aterioiden jakelun ohella monin tavoin asiakkaita, tavoitammehan joka arkipäivä 2,3 miljoonaa kotitaloutta. Samalla voimme luoda uutta työtä perinteisen kirjevolyymin vähentyessä, johtaja Jukka Rosenberg Postin paketti- ja logistiikkapalveluista sanoo.

PostEurop on 52:n Euroopan maan alueellinen liitto ja yhteisjärjestö. CRS Coups de Coeur -palkintojen tarkoituksena on nostaa esiin Euroopan postien yritysvastuun hyviä käytäntöjä. Ympäristö- ja henkilöstökategorioissa palkittiin Sveitsin ja Kreikan postit.

Lisätietoja

PostEuropin tiedote

Postin ateriakuljetukset