Posti vahvistaa palvelujaan yrityksille Joensuussa

02.10.2015

Toiminta Joensuun uudessa terminaalissa käynnistyy

Posti monipuolistaa palvelupisteverkostoaan Joensuussa avaamalla uuden yrityspisteen osoitteeseen Lukkotie 10, 80100 Joensuu maanantaina 5. lokakuuta 2015. Samassa yhteydessä keskitetään Joensuun Rahtikadun ja Jukolankadun rahtipalvelut Lukkotielle uuteen terminaaliin.

Toiminta Joensuun uudessa terminaalissa käynnistyy

Postin uusi terminaali Joensuun Lukkotielle on valmistunut. Perusjakelun ja kuljetuksen toiminta uusissa 4200 neliön vuokratiloissa käynnistyy maanantaina 5.10.2015. Varhaisjakelu aloittaa uusissa tiloissa jo lauantaina 3.10.2015. Terminaalissa työskentelee kaikkiaan noin 200 Postin työntekijää sekä noin 30 alihankkijan työntekijää.

Uusi terminaali on merkittävä Postin toimintakokonaisuus, joka pitää sisällään postinlajittelu-, jakelu- ja kuljetustoiminnot sekä myös paketti- ja rahtituotteiden käsittelyä. Terminaalissa palvelevaan yrityspisteeseen voi jättää valmiiksi maksettuja sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä 5.10. lähtien. Siellä on myös postitusseinäke kirjelähetyksille sekä rullarata paketeille. Asiakaspalvelussa hoidetaan kaikki rahtipalvelut.

- Lukkotien terminaali on toiminnallisesti tehokas yritysten posti- ja rahtipalveluita hoitava yksikkö, joka palvelee asiakkaita kokonaisvaltaisesti lähetysten jakelu- ja kuljetuspalveluissa. Uuden terminaalin sijainti on myös erinomainen. Aiemmin toimimme hajallaan eri puolilla kaupunkia kolmessa eri osoitteessa.  Uusien tilojen suunnittelussa on alusta lähtien kiinnitetty erityistä huomiota myös työturvallisuusasioihin, aluepäällikkö Eikka Urpilainen Postista kertoo.