Posti laajentaa palveluitaan Pakilassa: uusi Postin noutopiste aloittaa 9.4. Siwa Yhdyskunnantiellä

07.04.2015

Itä-Pakilan asiakkaat saavat postipalvelut aiempaa lähempää, kun Posti avaa uuden noutopisteen Siwa Yhdyskunnantielle torstaina 9.4. kello 10. Posti 00680 HELSINKI tarjoaa osoitteessa Yhdyskunnantie 22 asiakkaille kaikki yleisimmin käytetyt postipalvelut maanantaista lauantaihin kello 7-23 ja sunnuntaisin kello 9-23.

Siwa Yhdyskunnan Postin noutopisteessä voi jatkossa:

Kaikki postipalvelut alueen asukkaille ovat tarjolla Oulunkylän postissa osoitteessa Siltavoudintie 4, 00640 HELSINKI maanantaista perjantaihin kello 9-18. Oulunkylän postin palveluita ovat edellisten lisäksi:

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.

Joustavaa asiointia erilaisilla palvelumalleilla


- Olemme iloisia, kun voimme avata uuden postin Siwa Yhdyskunnantiellä. Postiasioinnista 80 prosenttia on pakettien ja muiden lähetysten noutoa, ja siksi etsimme alueelta kumppania tarjoamaan asiakkaille noutopisteen ja sen ohessa muut käytetyimmät postipalvelut, sanoo aluepäällikkö Kari Niukkanen Postista.

Posti kehittää erilaisia palveluvaihtoehtoja, sillä ihmisten liikkuvuus, ajankäyttö ja asiointitottumukset muuttuvat ja palveluilta halutaan yksilöllistä joustavuutta.

- Joustavuutta lisäävät myös verkkopalvelumme. Verkossa voi halutessaan tulostaa osoitekortin ja maksaa postimaksun valmiiksi silloin, kun itselle sopii. Valmiiksi maksetun lähetyksen voi jättää mihin tahansa postiin. Myös Itä-Pakilan uusi noutopiste vastaanottaa valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai lähetyksen voi hinnoitella noutopisteessä postimerkeillä, Niukkanen kertoo.