Posti haastaa koodarit Slushin Hackathonissa

11.06.2015

Ultrahack 2015 on maailmanluokan ohjelmointitapahtuma Helsingissä, jossa ennennäkemätön joukko koodareita kehittää ratkaisuja myös Postin asettamiin haasteisiin ja kilpailee pääsystä esittelemään kilpailutöitään kansainvälisille rahoittajille SLUSH-yritystapahtumaan osana Slush Hacks -konseptia.

- Posti haastaa koodaajat etsimään ratkaisuja sujuvampaan verkkokaupan logistiikkaan. Ultrahack 2015 tarjoaa niin opiskelijoille kuin yritystiimeille huikean mahdollisuuden yhdistää ohjelmointiosaamisen, liiketoiminnan luomisen ja ennakkoluulottoman innovaation, sanoo Jaakko Kaidesoja, Postin verkkokaupan kehitysjohtaja.  
 
Posti avaa ensimmäistä kertaa vain osallistujille poikkeuksellisen paljon mielenkiintoisia rajapintoja olemassa oleviin järjestelmiinsä.
 
- Etsimme ratkaisua, joka tavalla tai toisella sujuvoittaa tulevaisuuden verkkokaupan logistiikkaa. Se voi liittyä toimitusketjun tietojärjestelmiin, robottiavusteiseen automaattivarastoon, big datan käyttömahdollisuuksiin, pakettien seurattavuuteen, palautuslogistiikkaan tai vaikkapa verkkokaupan ostokokokemukseen pelillistämisen avulla, Kaidesoja kiteyttää. 
 


Katso lisää Ultrahack 2015 -tapahtumasta ja Postin haasteesta


 
Ultrahack 2015 -tapahtuma järjestetään 8.-9. päivä marraskuuta eli varsinaista SLUSHia edeltävänä viikonloppuna. Kilpailun järjestää Teleforum ry ja Teknologiateollisuus ry, Ultrahack tukija on liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner. Lue lisää tapahtumasta.