Perjantain mielenilmauksen vaikutukset Postin palveluihin (PÄIVITETTY 18.9.2015 klo 16.00)

18.09.2015

Eri työntekijäjärjestöjen yhteinen mielenilmaus 18.9. on aiheuttanut häiriöitä myös Postin palveluihin. Mielenilmauksen laajuudesta johtuen monet Postin toiminnot ovat keskeytyneet, mutta osa palveluista on pystytty toteuttamaan poikkeustilanteesta huolimatta. Työnseisaukset jatkuvat joissakin Postin toiminnoissa puoleenyöhön.

Posti on tukeutunut erityisjärjestelyihin ja tekee kaikkensa, jotta asiakkaille aiheutunut haitta olisi mahdollisimman pieni. Mielenilmauksen aiheuttama ruuhkatilanne normalisoituu tämän hetkisen arvion mukaan ensi viikon aikana.

Mielenilmauksesta huolimatta on pystytty hoitamaan sanomalehtien varhaisjakelu, verilähetykset ja ruoka/ateriakuljetukset koko Suomessa.

Postin kumppaniyritysten yhteydessä olevat Postin palvelupisteet ovat pääsääntöisesti avoinna normaaliin tapaan.

Postin pakettiautomaatit ovat pääsääntöisesti avoinna ja osaan on voitu toimittaa myös tänään lähetyksiä noudettavaksi. Pakettien lähettämisessä saattaa olla vilkkaimmissa paikoissa ruuhkaa.

Normaalisti avoinna olevat Postin omat palvelupisteet. Palvelupisteissä saattaa olla ruuhkaa.

Osittain avoinna olevat Postin omat palvelupisteet

Mielenilmauksen ulkopuolelle rajattiin osa palveluista. Viivettä voi kuitenkin syntyä, jos palveluun liittyvää kuljetusta tai riittävää määrää muita resursseja ei ole käytettävissä ruuhkan purkamiseen.

Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan, että PERJANTAINA 18.9.:

Alla mainittuihin Postin palveluihin tulee tämän hetkisen arvion mukaan merkittävää viivettä:

Postin digitaaliset verkkopalvelut toimivat normaalisti osoitteessa posti.fi.