OpusCapita ostaa Kredithanterarna-yhtiön

06.05.2015

– Order-to-Cash-palveluiden tarjonta vahvistuu

Tukholman kupeessa Solnassa sijaitsevan Kredithanterarna-yhtiön osto on luonnollinen osa OpusCapitan pyrkimyksissä tarjota asiakkailleen kattava ratkaisu saatavien hallintaan. Kredithanterarna tuo OpusCapitaan vankkaa toimialaosaamista Ruotsin markkinoilta. Kredithanterarnan nykyinen johto ja organisaatio säilyvät ennallaan yhtiön siirtyessä OpusCapitaan.

Käyttöpääoman käytettävyyden merkitys yrityksissä kasvaa jatkuvasti. Myyntilaskujen tehokas käsittely on siksi erittäin tärkeä osa yrityksen rahavirtojen hallintaa.

 – Tarjoamme hyvän ratkaisun, jossa molemmat osapuolet toimivat yhdessä, Kredithanterarnan toimitusjohtaja Jimmy Wecklauf sanoo. OpusCapitan vahvuus ja koko yhdessä teknisen ratkaisumme kanssa muodostavat markkinoilla tehokkaasti toimivan vaihtoehdon. Luomme yhdessä prosessin, joka vastaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja vaatimuksia.

Tavoitteemme on tehostaa asiakkaiden taloushallinnon toimintoja niin, että käytettäväksi vapautuu mahdollisimman paljon käyttöpääomaa.

– Kredithanterarnan osto Ruotsissa on meille luonnollinen edistysaskel. Yritys kasvaa nopeasti ja se tuntee Ruotsin markkinat erittäin hyvin. Sen tekninen ratkaisu on myös hyvin mielenkiintoinen, sanoo OpusCapitan Senior Vice President, Order-to-Cash, Kimmo Kauranen. Tämän yritysoston myötä OpusCapita pystyy entisestään laajentamaan tarjontaansa.

Hallitsemalla kattavasti saatavien hallinnan koko  prosessin OpusCapita voi tarjota houkuttelevan kokonaisratkaisun asiakkaittensa rahavirtojen hoitoon.

– Näin saamme tietoa, jota voimme käyttää asiakkaittemme eduksi auttaessamme heitä optimoimaan käyttöpääomansa hallinnan, Kimmo Kauranen toteaa.
 
Lisätietoja:
Kimmo Kauranen, Senior Vice President, Order-to-Cash, OpusCapita
puh. +358 40 509 2947, etunimi.sukunimi@opuscapita.com

www.opuscapita.com