Merkillinen Turku etsii parasta kuvaa

20.05.2015

Posti, Yle Turku, Kaupunkilehti Turkulainen, Turkuseura ja Turun kaupunki aloittavat parhaan turkulaiskuvan metsästyksen. Paras kuva päätyy postimerkkiin, joka julkaistaan syksyllä Turun päivänä. Keskiviikkona 20.5. käynnistyvän kilpailun nimi on Merkillinen Turku.

Kilpailussa kuvia voi lähettää eri kanavissa koko kesän ajan heinäkuun loppuun asti. Tuomaristo valitsee kymmenen parasta kuvaa, joista turkulaiset saavat äänestää oman suosikkinsa postimerkkiin.

Kisan tarkoitus on kannustaa ihmisiä kuvaamaan kotikaupunkiaan mahdollisimman monesta eri kulmasta. Kuvat voivat olla upeita, hauskoja tai kilpailun nimileikin mukaisesti merkillisiä. Kilpailuun voi osallistua valokuvan lisäksi piirroksella tai vaikka maalauksella.

Turussa Merkillinen Turku -kilpailun tuomaristoon kuuluvat järjestäjätahojen edustajien lisäksi tunnettu turkulainen laulaja Robin sekä yksi edustaja Turun lasten parlamentista, nuorisovaltuustosta sekä vanhus-, monikulttuurisuus- ja vammaisneuvostoista.

Kilpailukuva pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen merkillinen.turku@gmail.com tai Instagramissa tunnuksella #merkillinenturku. Kilpailuaikaa on 31.7.2015 saakka.
Kilpailun säännöt ja kisaan lähetetyt kuvat löytyvät osoitteesta www.turkulainen.fi/merkillinenturku.