Kajaanin Prismassa otettiin käyttöön Postin pakettiautomaatti

08.09.2015

Postin palvelupisteverkosto kasvoi Kajaanissa, kun uusi pakettiautomaatti otettiin tänään käyttöön Kajaanin Prismassa, os. Veturitie 1, 87100 Kajaani. Kajaanissa palvelee entuudestaan kolme pakettiautomaattia Lohtajan ABC:llä, Kajaanin K-citymarketissa ja Kasarminkadun Tokmannilla. Kaikkiaan Postin verkostoon kuuluu 480 pakettiautomaattia. Pakettiautomaatit ovat halutuin tapa vastaanottaa paketteja.

Posti lisää erilaisia palveluvaihtoehtoja, sillä ihmisten liikkuvuus, ajankäyttö ja asiointitottumukset muuttuvat ja palveluilta halutaan joustavuutta. Postiasioinnista 80 prosenttia on pakettien noutamista. Pakettiautomaatit ovat suosittuja, ja niitä pidetään vaivattomana tapana vastaanottaa paketteja.

Postien ja pakettiautomaattien rinnalla postipalveluja saa myös verkosta, jossa voi esimerkiksi maksaa valmiiksi paketin postimaksun tai lähettää aidon postikortin. Pakettien kulkua on helppoa seurata Postin mobiilisovelluksella, joka kertoo arvion paketin perilletuloajasta.

Ostosten toimitusta pakettiautomaattiin tarjoaa jo noin 1 400 verkkokauppaa. Pakettiautomaattiin voi myös itse ohjata omia lähetyksiä Oma noutopiste -palvelussa. Pakettiautomaattiin voi lähettää paketteja paitsi toisesta pakettiautomaatista myös posteista.

Pakettiautomaatit palvelevat myös pakettien lähettämisessä. Niillä paketit hinnoitellaan lokerokoon mukaan (alk. 6,90 €/kpl) ja lähetyksillä on yksi painoraja 35 kg asti. Kun lähetys on noudettavissa Postin pakettiautomaatista, asiakas saa kännykkäänsä tekstiviestinä lokerokoodin.

Lisätietoa ja kaikki Postin pakettiautomaatit kartalla: www.posti.fi/pakettiautomaatti
Oman noutopisteen saa valittua osoitteessa: www.posti.fi/ohjaus

 

Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen 1 400 palvelupisteen verkoston. Postien lisäksi asiakkaita palvelevat Postin yrityspisteet, pakettiautomaatit ja lukuiset postimerkkien jälleenmyyjät. Postin verkkopalveluita ovat muun muassa sähköinen postilaatikko Netposti ja lähettämisen ja muuttamisen verkkopalvelut. www.posti.fi