8-vuotiaan Adelen Kevät-piirustus pääsee postimerkkiin

31.03.2015

Helmikuussa Tampereella järjestetty lasten piirustustyöpaja antoi tekemistä talvilomalaisille: 3-10-vuotiaat lapset piirsivät yhteensä sata postimerkkiehdotusta, joista parhaimmat valittiin äänestykseen. Suosikkiaan sai äänestää 5.-19. maaliskuuta postikortilla tai Postin omissa myymälöissä Tampereella. Voittajatyöstä julkaistaan omakuvapostimerkki 4. toukokuuta.

Voittoon ylsi 8-vuotiaan Adelen Kevät-piirustus. Lisäksi järjestäjät palkitsevat kunniakirjalla niin ikään paljon ääniä saaneen Venlan Tipu-piirustuksen.

- Ääniä annettiin hurja määrä, yhteensä 870 kappaletta. Olimme ilolla mukana tässä, ja tämä jos mikä on hauskaa yhdessä tekemistä, kertoo Postin aluepäällikkö Sirkka-Liisa Korpi.

- Lapset olivat niin innostuneesti ja avoimesti mukana. Oli todella vaikea valita loppukilpailuun osallistujat, koska kaikki piirustukset olivat vaan niin hyviä ja upeita. Toivoisin, että jatkaisimme jatkossakin tällä linjalla, saisimme mukaan erilaisia ryhmiä suunnittelemaan omakuvapostimerkkejä ja ihmiset enemmän kiinnostumaan postimerkeistä, sanoo Tampereen postin myyntiesimies Terhi Lamminpohja.

Kevät-omakuvapostimerkki julkaistaan Tampereen pääpostissa (Rautatienkatu 21) 4. toukokuuta kello 10. Ensimmäisen luokan merkin hinta on 1,90 euroa. Se on myynnissä Postin omissa myymälöissä Tampereen ympäristössä ja muutamissa muissa posteissa ja myyntipisteissä Pirkanmaan, Satakunnan ja Pohjanmaan alueella sekä kuva-aiheena Postin Omakuvapostimerkin tilauskanavassa.

Tempauksen järjestivät Posti, Postimuseo ja Ohjelmatoimisto PumPum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunniamaininnan saanut Venlan Tipu-piirustus.