Ylivieskan postin palvelut siirtyvät Ylivieskan Halpa-Halliin elokuussa 2014

04.02.2014

Posti palvelee arkisin pitkälle iltaan ja myös lauantaisin

Ylivieskan Halpa-Halliin avataan posti 84100 YLIVIESKA elokuussa 2014. Posti palvelee osoitteessa Rautatienkatu 11 maanantaista perjantaihin kello 8-21 ja lauantaisin kello 8-18.

Nykyinen Ylivieskan posti 84100 YLIVIESKA osoitteessa Kauppakatu 14 palvelee siihen asti kun posti Halpa-Hallissa avataan.

- Olemme hyvin tyytyväisiä Halpa-Hallin kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita myös lauantaisin, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

Halpa-Halliin avattavasta täyden palvelun postista saa kaikki postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

- Postin siirtyminen Halpa-Hallin tiloihin liittyy myymälätiloissa tehtävään laajennukseen. Halpa-Hallin valikoimat ovat kaikilla osastoilla laajentuneet merkittävästi sen jälkeen kun myymälä vuonna 2000 muutti nykyisiin tiloihin. Myös asiakasmäärät ovat jatkuvasti kasvaneet. Myymälälaajennusten on tarkoitus olla valmiina loppukevään ja alkukesän aikana, apulaisjohtaja Harri Isohanni Kokkolan Halpa-Halli Oy:stä kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja Kokkolan Halpa-Halli Oy:llä on jo ennestään kaksi yhteistä palvelupistettä. Halpa-Halli hoitaa täyden palvelun posteja Haapajärvellä ja Kaustisella.

Tiedote Ylivieskan postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin lähempänä muutosajankohtaa.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä ja yrityspisteitä sekä lisäksi postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää lisätään nykyisestä noin 1 300:sta. Vuoteen 2016 mennessä palvelupisteitä on yhteensä noin 1 500 ja vuoteen 2020 mennessä jo noin 1 700.

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi