Ylivieskan postin palvelut siirtyvät Ylivieskan Halpa-Halliin 1.9.2014

18.08.2014

Posti palvelee arkisin pitkälle iltaan ja myös lauantaisin

Ylivieskan Halpa-Halliin avataan posti 84100 YLIVIESKA 1. syyskuuta 2014 kello 10. Posti palvelee osoitteessa Rautatienkatu 11 maanantaista perjantaihin kello 8-21 ja lauantaisin kello 8-18.

Nykyinen Ylivieskan posti 84100 YLIVIESKA osoitteessa Kauppakatu 14 palvelee perjantaihin 29.8.2014 klo 17 saakka.

Halpa-Halliin avattavasta täyden palvelun postista saa kaikki postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Itella Posti Oy:llä ja Kokkolan Halpa-Halli Oy:llä on jo ennestään kaksi yhteistä palvelupistettä. Halpa-Halli hoitaa täyden palvelun posteja Haapajärvellä ja Kaustisella.

Postilla on Ylivieskassa myös kaksi Postin pakettiautomaattia. Ne sijaitsevat Ylivieskan K-citymarketissa ja Prismassa Savarinkadulla. Automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

                                                        

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä ja yrityspisteitä sekä lisäksi postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää lisätään nykyisestä noin 1400:stä. Vuoteen 2016 mennessä palvelupisteitä on yhteensä noin 1500 ja vuoteen 2020 mennessä jo noin 1 700.

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi