Uudistuksia kotimaan rahtipalveluun 10.3.2014 alkaen

06.02.2014

Itella Logistiikan kotimaan rahtipalvelut uudistuvat 10.3.2014 alkaen. Uudistukset  koskevat tuote-ehtoja, lisäpalveluja ja palvelumaksuja. Uudistuksilla ei ole vaikutusta kotimaan rahdin perushintoihin. Uudistus ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.


Yksi yhtenäinen kotimaan rahtipalvelu

 

Reilu vuosi sitten VR Transpointin kappaletavaralogistiikka siirtyi liiketoimintakaupan myötä osaksi Itella Logistics Oy:tä. Liiketoimintakaupan myötä asiakkaillamme on ollut käytössä eri ehdoilla toimivat rahtipalvelut. Nyt tehtävässä uudistuksessa palvelumme ehdot harmonisoidaan yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Jatkossa kaikki kotimaan rahtipalvelumme kulkevat nimellä Kotimaan rahti.

 

Uudistus tuo mm. 

Päivitetyt tuote-ehdot, lisäpalveluhinnastot ja palvelumaksut löydät osoitteesta: www.itella.fi/logistiikka. Lisätietoja saat myynnin yhteyshenkilöltä tai osoitteesta logistiikka@itella.com.

 

Tulossa uusi sähköinen työkalu 

 

Maaliskuussa tuomme asiakkaidemme käyttöön uuden sähköisen työkalun nimeltä Itella SmartShip. Uuden sähköisen työkalun avulla voi hallita ja suunnitella lähetyksiä entistä paremmin. Sopimusasiakkaamme saavat maksutta käyttöönsä sähköisen Itella SmartShip -palvelun, jolla voi mm.

Lisätietoja Itella SmartShip -palvelusta osoitteesta itellasmartship.fi@itella.com.
Tutustu uuteen Itella SmartShip -palveluun osoitteessa www.itella.fi/smartship.