Ulvilan postipalvelut Vanha-Ulvilan ja Friitalan R-kioskeista 8.9. alkaen

31.07.2014

Postipalveluita joka päivä pitkälle iltaan

Vanha-Ulvilan R-kioskiin avataan täyden palvelun posti maanantaina 8.9.2014 kello 10. Posti palvelee osoitteessa Ravanintie 8, 28450 Ulvila ja on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30-21 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9-21.

Friitalan R-kioskiin avataan samaan aikaan postilähetysten nouto- ja jättöpiste. Myös postilokeropalvelut saa jatkossa Friitalan R-kioskista, joka palvelee osoitteessa Tehtaantie 2, 28400 Ulvila maanantaista lauantaihin kello 7.30-22 ja sunnuntaisin kello 9-22.

- Asiakkaamme saavat postipalveluita R-kioskeissa joka päivä pitkälle iltaan.  Vanha-Ulvilan R-kioskissa palvelevassa postissa voi hoitaa kaikki tutut postiasiat, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Friitalan R-kioskiin voi tuoda halutessaan valmiiksi maksettuja postilähetyksiä ja tilata noudettavaksi kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilattuja paketteja, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

- R-kioskit sijaitsevat ympäri Suomea keskeisillä paikoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden asioida siellä, missä se heille parhaiten sopii. Postipalvelut ovat tärkeä osa lähipalvelutarjontaamme. Postipalveluiden mahdollistaminen Ulvilan R-kioskeissa on osoitus hyvästä yhteistyöstämme Itella Postin kanssa asiakkaiden hyväksi, business manager Jan Karlsson R-kioskista kertoo.

Nykyinen Ulvilan posti osoitteessa Friitalantie 18 on auki perjantaihin 5.9. kello 17 asti.

Itella Posti Oy:llä ja R-kioski Oy:llä on noin 70 yhteistä täyden palvelun postia sekä lähes sata Postin noutopistettä eri puolilla Suomea.

Muutoksesta jaetaan julkinen tiedote alueen kotitalouksiin ja yrityksiin lähempänä muutosajankohtaa.