Tamperelainen verkkokauppa toimittaa Itellan kylmäkuljetuksella luomuelintarvikkeita kotiovelle joka arkipäivä

23.06.2014

 

 

 

Tilakauppa.fi-verkkokaupasta voi tilata päivittäiset ruokaostokset omalle kotiovelle yhä joustavammin ja nopeammin. Tamperelainen Tilakauppa.fi vastaa laajalla valikoimallaan ja eettisillä periaatteillaan luomutuotteiden kysyntään. Itellan kylmäkuljetus laajentaa kaupan toimitusaluetta ja nopeuttaa toimituksia.

Kesäkuun 24. päivästä alkaen luomuruokaan keskittyneestä Tilakauppa.fi -verkkokaupasta voi tilata kaikki päivittäistavaraostokset suoraan omalle kotiovelle jokaisena arkipäivänä. Samalla Tilakauppa laajentaa toimitusalueensa kattamaan koko Suomen. Itellan kanssa tehty kuljetussopimus takaa katkeamattoman kylmäketjun Tilakaupasta asiakkaalle.

- Uuden yhteistyön ansiosta pystymme toimittamaan jopa saman päivän aikana aamulla tehdyt tilaukset, Tilakaupan toimitusjohtaja Miika Utoslahti kertoo.

Tilakauppa on Luomulaatikko -verkkokaupan ja Tila kaupungissa -myymälän uusi yhteinen nimi. Tilakaupan kaikki tuotteet ovat luomua ja suurin osa tuotteista tulee suoraan lähialueen maatiloilta. Tilakauppa on luomuviljelijöiden ja asiakkaiden omistama luomuruokakauppa. Verkkokauppa perustettiin, jotta luomutuotteita saatiin suoraan luomutiloilta asiakkaille ilman turhia välikäsiä. Nykyään Tilakaupalla on omistajia jo lähes 400 ja kaupasta voi tilata kaikki päivittäiset elintarvikkeet ja tavarat (tilakauppa.fi).

- Itella Termo -kuljetus on kehitetty nimenomaan pienten erien kylmäkuljetukseen. Se mahdollistaa tuoretuotteiden lämpötilaseuratun toimituksen kotiin. Tilakaupalla on vaikuttavan laaja luomutuotevalikoima, ja nyt pirkanmaalaisia herkkuja saa kauemmaskin, Itella Postin tuotepäällikkö Jyri Westerholm sanoo. 

Yhteistyö Itellan kanssa tuo Tilakaupan toimituksiin paitsi laajemman toimitusalueen myös aikaikkunat, joista vastaanottaja voi valita itselleen sopivimman toimitusajan.

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Tilakauppa.fi
Miika Utoslahti, toimitusjohtaja, puh. 040 532 2238, miika(@)luomulaatikko.fi

Itella Posti Oy
Jyri Westerholm, tuotepäällikkö, puh. 040 503 2951, jyri.westerholm(@)itella.com