Siilinjärven postipalvelut Siilinjärven Shell HelmiSimpukasta 24.3.2014 lähtien

14.02.2014

Posti palvelee joka päivä kellon ympäri

Siilinjärven postipalvelut saa 24.3.2014 kello 10 lähtien Shell HelmiSimpukkaan avattavasta postista 71800 SIILINJÄRVI. Posti osoitteessa Golftie 11 on avoinna joka päivä kellon ympäri.

Nykyinen Siilinjärven posti osoitteessa Toritie 12 palvelee perjantaihin 21.3.2014 kello 17 saakka.

Shell HelmiSimpukan postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa Siilinjärveltä myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Siilinjärven postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin maaliskuun alkupuolella.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä ja yrityspisteitä sekä lisäksi postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää lisätään nykyisestä noin 1 300:sta. Vuoteen 2016 mennessä palvelupisteitä on yhteensä noin 1 500 ja vuoteen 2020 mennessä jo noin 1 700.