Sanoma ja Itella yhteistyössä vauhdittamaan kotimaista verkkokauppaa

04.06.2014

Sanoman omistama Mitäsaisiolla.fi ja Itella ovat sopineet täysin uudenlaisesta verkkokauppayhteistyöstä. Suomen tavoittavimman verkkokauppakeskuksen ja modernin, kustannustehokkaan logistiikan yhdistelmä luo kiinnostavan vauhdittajan kotimaiselle, kilpailukykyiselle ja kasvavalle verkkokaupalle.

Yhteistyö tarkoittaa verkkokauppiaille mahdollisuutta hankkia MSO.fi:n tavoittava ja toimiva markkinapaikka sekä Itellan logistiikkapalvelut yhtenä kokonaisuutena. Kuluttajalle uusi palvelu näkyy hyvänä asiakaspalveluna ja entistä nopeampina toimitusaikoina.  

Syksyllä 2013 lanseeratussa MSO.fissä on tällä hetkellä lähes 200 verkkokauppiasta ja yhteensä yli 35.000 eri tuotetta. Mitäsaisiolla.fi tavoittaa Sanoman eri verkkopalvelujen kautta 3,5 miljoonaa potentiaalista verkko-ostajaa joka viikko. Kauppakeskus löytyy lisäksi HS.fi:n, Radio SuomiPopin:n, Hyväterveys.fi:n, Vauva.fi:n, Meidänperhe.fi:n ja Puutarha.netin palveluista.

"Yksi Mitäsaisiolla.fin lupauksista on tarjota yrityksille vetoapua verkkokaupan perustamiseen, kaupankäynnin prosessiin ja markkinointiin. Tavoitteenamme on tarjota Itella-yhteistyön myötä MSO.fi-kauppiaille myös logistiikkapalveluita kustannustehokkaasti: lisää voimaa jatkuvasti tiukkenevaan kilpailutilanteeseen", kommentoi Sanoma Digital Finlandin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola.

Itella aloitti tänä keväänä mittavan varastointi- ja jakelujärjestelmän investointihankkeen, jossa automatisoidaan merkittävä osa verkkokaupan prosesseista. Verkkokauppiaille muutos tarkoittaa entistä tehokkaampaa ja kattavampaa palvelua ja kuluttajille entistä nopeampia toimitusaikoja: asiakas saa tilaamansa tavarat nopeimmillaan jopa saman päivän aikana.

"Me uskomme vahvasti kotimaisen verkkokaupan kasvuun ja tarjoamme nyt joustavan, skaalautuvan vaihtoehdon verkkokauppojen omille lisäinvestoinneille. Itellan ja MSO.fi:n yhteistyö auttaa verkkokauppiaita juuri niissä asioissa, jotka perinteisesti ovat olleet joko vaikeita tai kalliita: markkinoinnissa ja logistiikassa", kertoo Itellan verkkokaupasta vastaava johtaja Aku Happo.

Sanoman ja Itellan verkkokauppayhteistyön rakentaminen käynnistyy välittömästi.