Posti toimittaa joulun lähetyksiä myös tänä viikonloppuna

19.12.2014

Joulun pakettiliikenne on vilkkaimmillaan, ja pakettien toimitus jatkuu myös viikonloppuna. Posti toimittaa viikonloppuna paketteja noudettaviksi posteihin sekä pakettiautomaatteihin ja paketteja jaetaan myös koteihin. Postin omat myymälät palvelevat pidennetyin aukioloajoin lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 12-16, jotta lähetysten noutaminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Myös yhteistyökumppaneiden hoitamat postit palvelevat laajoin aukioloajoin. Myymäläkohtaiset tiedot löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Jos odottaa pakettia, sen kulkua voi seurata lähetystunnuksella posti.fi-sivuilla tai älypuhelimesta Posti-sovelluksella. Jos lähetystenseuranta kertoo paketin olevan hyllyssä, sen voi noutaa lähetystunnuksella ja henkilökortilla, vaikkei olisi vielä saanut sähköistä saapumisilmoitusta.

Joulupakettien suureen määrään on Postissa varauduttu lisäämällä kotiinkuljetuksia. Jos jonkin toimipaikan hyllyt täyttyvät noutamattomista lähetyksistä, uusia paketteja toimitetaan kotiin. Myös suosituimmista pakettiautomaateista kuljetetaan uusia lähetyksiä koteihin, tästä soitetaan vastaanottajille. Kaikki ajoissa lähetetyt paketit toimitetaan jouluksi perille. Saapumisilmoituksen saaneita asiakkaita kehotamme noutamaan lähetyksensä ajoissa, jotta toimipaikkoihin mahtuu lisää noudettavia lähetyksiä. Paperisia saapumisilmoituksia toimitetaan asiakkaille vielä tiistaina 23.12. postinjakelun mukana. Sähköiset saapumisilmoitukset tavoittavat asiakkaat myös viikonloppuna.