Oulun Kastellin postipalvelut Oulun pääpostista 11.3.2014 lähtien

24.02.2014

Postin automaatti Kastellin S-markettiin touko-kesäkuussa

Kastellin postipalvelut saa 11.3.2014 lähtien Oulun pääpostista 90100 OULU, joka palvelee osoitteessa Hallituskatu 36 maanantaista perjantaihin kello 8-20 ja lauantaisin kello 9-14. Kastellin nykyinen posti 90230 OULU Oulunsuun S-marketissa palvelee 10.3. klo 16.45 saakka.

Kastellin uuteen S-markettiin avataan Postin pakettiautomaatti touko-kesäkuun aikana. Automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä. Posti avaa kevään kuluessa pakettiautomaatteja myös Raksilan ja Linnanmaan Prismoihin sekä Ritaharjun K-markettiin ja Talvikankaan Saleen. Oulussa palvelee jo ennestään useita automaatteja eri puolella kaupunkia. Kaikkien Postin pakettiautomaattien sijainnit löytyvät osoitteesta www.posti.fi/pakettiautomaatti.

- Pakettiautomaatit ovat vaihtoehtoinen palvelu täyden palvelun postien sekä noutopisteiden rinnalla. 60-80 % posteissa asioinneista on nykyisin lähetysten noutamista ja yhä useampi verkkokaupan asiakas haluaa valinnanvaraa siihen, mistä pakettinsa noutaa, sanoo aluepäällikkö Martti Pitkäaho Itella Postista.

Postin monipuoliseen palvelupisteverkostoon kuuluvat Postin noutopisteet toimivat noutomerkkitarralla merkityissä R-kioskeissa. Noutopisteistä voi noutaa verkkokaupasta tilattuja paketteja, ostaa postimerkkejä ja tuoda Itellan asiakaspalautuslähetyksiä. Postin noutopiste löytyy Oulussa Isokadun R-kioskista. Yrityksille suunnatusta Postin yrityspisteestä Limingantullissa voi lähettää valmiiksi maksettuja postilähetyksiä sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä.

Postin paketinohjauspalvelun avulla kuluttaja-asiakas voi ohjata verkkokaupasta ja postimyyntiyrityksestä tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat postit, noutopisteet ja pakettiautomaatit. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voit ottaa käyttöön osoitteessa www.posti.fi/ohjaus.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa Oulussa myös useilta jälleenmyyjiltä esimerkiksi kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Kastellin postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin helmikuun lopulla.