Omista digikuvista tehdyt aidot joulukortit ja -postimerkit erottuvat varmasti

04.11.2014

Parhaita valokuvia ei kannata jättää lojumaan kännykän tai digikameran muistikortille. Postin tarjoamilla palveluilla digikuvista saa tehtyä helposti persoonalliset ja taatusti erottuvat postikortit ja -merkit. Asiakas tarvitsee korttien ja postimerkkien tekemiseen vain älypuhelimen tai tietokoneen. Posti hoitaa painatukset ja toimittaa lähetykset perille minne päin maailmaa tahansa.

Postin mobiili- ja nettikortit sekä Omakuvapostimerkit ovat erityisen suosittuja joulun aikaan. Juuri nyt on sopiva aika suunnitella itselle tai koko perheelle omat persoonalliset joulutervehdykset, jotka eivät huku muun postin sekaan paperilla tai verkossa.

Joulun aikaan korttien ja merkkien suosituimpia kuva-aiheita ovat tonttulakkipäiset lapset ja lemmikit, mutta kuviin valitaan usein myös taiteellisempia joulutunnelmia. Asiakkaat voivat valita kortteihin ja merkkeihin sopivia kuvia myös suoraan palvelujen kuvavalikoimasta, josta löytyy kuva-aiheita moneen eri teemaan.

Mobiilipostikortti spontaaniin lähettämiseen

Mobiilipostikortti sopii spontaaniin lähettämiseen vaikka matkoilta. Mobiilipostikortin valttina on nopeus, sen voi lähettää hetkessä, kun puhelimella on otettu hauska kuva. Painettu postikortti on matkalta pysyvämpi muisto kuin kännykästä lähetetty kuvaviesti. Helppokäyttöinen Postin mobiilisovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille sekä Windows Phonelle. Mobiilipostikortin hinta on edullisimmillaan 2,50 euroa. Korttien hinnat sisältävät postimaksun kaikkialle maailmaan.

Postikortti netistä sopii isompiin postituksiin

Postikortti netistä on paras vaihtoehto silloin, kun kortteja lähetetään isolle joukolle. Se soveltuu joulutervehdysten lisäksi hyvin mm. kutsu- ja kiitoskorttien postitukseen. Palvelua käytetään paljon esimerkiksi ylioppilasjuhlien ja häätilaisuuksien yhteydessä. Postikortti netissä -palvelussa asiakas voi valita mm. taitetun kortin, käyttää erilaisia kehyksiä sekä kirjoittaa vaikka jouluisen tervehdyksen kuvan päälle useammalla eri fonttityypillä. Nettipostikortin hinta on edullisimmillaan 2,15 euroa ja se toimitetaan kaikkialle maailmaan Priority-kirjeen nopeudella.

Omakuvapostimerkki toimii myös lahjana

Omakuvapostimerkit ovat lyöneet itsensä hyvin läpi. Sekä kuluttajat että yritykset ja erilaisten tapahtumien järjestäjät tekevät pitkin vuotta omia merkkejä erilaisiin postituksiin. Joulu näkyy Omakuvapostimerkin suosiossa selkeästi. Arkillinen Omakuvapostimerkkejä toimii myös mieleenpainuvana pikkujoululahjana ystäville ja yhteistyökumppaneille.

Jos antaa Omakuvapostimerkkejä joululahjaksi, arkkiin kannattaa valita jouluinen kehys, johon voi kirjoittaa oman 150 merkin mittaisen tervehdystekstin. Asiakkaat voivat tilata jouluisia Omakuvapostimerkkejä sekä 1. luokassa että 2. luokassa.

Omakuvapostimerkkejä myydään arkeittain. 10 postimerkin arkki 1. luokan postimerkkejä maksaa 18 euroa eli yhdelle merkille tulee hintaa 1,80 euroa. Joulupostituksiin tarkoitetut Omakuvapostimerkit kannattaa tilata viimeistään 7.12.2014.

Mobiilipostikorttiin voit tutustua osoitteessa: www.posti.fi/mobiilipostikortti

Postikortti netistä -palvelu löytyy osoitteesta: www.posti.fi/postikorttinetista

Omakuvapostimerkkiin voi tutustua osoitteessa: www.posti.fi/omakuvapostimerkki