Lielahden posti 33400 TAMPERE muuttaa kauppakeskus Prismaan

10.03.2014

Lielahden posti 33400 TAMPERE muuttaa Vaasantien varressa sijaitsevasta liikekeskuksesta Taninkadulta kauppakeskus Prismaan Turvesuonkadulle perjantaina 11.4.2014. Posti suljetaan muuttopäivänä kello 17.

Postin palvelee Prisman kauppakäytävällä uusissa 250 neliömetrin tiloissa maanantaista 14.4.2014 lähtien. Kauppakäytävä yhdistää Prisman ja uuden Lielahtitalon, joka valmistuu kuluvan kevään aikana. Posti on avoinna tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin kello 9-19. Myös postilokerot siirretään Prisman kauppakäytävälle. Niillä voi asioida kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Lielahdessa palvelee myös kaksi Postin pakettiautomaattia. Ne sijaitsevat K-citymarketissa ja Prismassa. Automaattien kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Postin monipuolista palvelupisteverkostoa voi hyödyntää ottamalla käyttöön Postin paketinohjauspalvelun. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, eli postiin, pakettiautomaattiin tai R-kioskin yhteydessä toimivaan Postin noutopisteeseen. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä ja yrityspisteitä sekä lisäksi postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää lisätään nykyisestä noin 1 300:sta. Vuoteen 2016 mennessä palvelupisteitä on yhteensä noin 1 500 ja vuoteen 2020 mennessä jo noin 1 700.