Leppävaaran posti 02600 ESPOO kauppakeskus Sellossa auki myös lauantaisin 1.3.2014 lähtien

18.02.2014

Kauppakeskus Sellon P-kerroksessa, osoitteessa Leppävaarankatu 3 A, palveleva Leppävaaran posti 02600 ESPOO on 1.3.2014 alkaen auki myös lauantaisin kello 10-14. Viikolla posti palvelee tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin kello 9-20.

Leppävaaran postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneita lähetyksiä, lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Leppävaaran ja muiden täyden palvelun postien lisäksi Espoossa toimii useita pakettiautomaatteja ja R-kioskeissa palvelevia Postin noutopisteitä sekä yrityspiste. Pakettiautomaattien kautta voi sekä lähettää että vastaanottaa kotimaan paketteja ja paketteja Suomen ja Viron välillä. Noutopisteistä voi noutaa verkkokaupasta tilattuja paketteja, ostaa postimerkkejä ja tuoda Itellan asiakaspalautuslähetyksiä. Niittykummussa Riihitontuntiellä toimii yritysasiakkaille suunnattu Postin yrityspiste, jonne voi tuoda valmiiksi maksettuja sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä.

Asiakas voi hyödyntää Postin monipuolista palvelupisteverkostoa käyttämällä Postin paketinohjauspalvelua. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.