Länsimaiden postien seuraava ajotaitokisa Lapissa Itellan johdolla

14.07.2014

- Taloudellinen ja turvallinen ajotapa on tärkeä osa ympäristötavoitteita

International Post Corporation (IPC) järjestää vuosittain postialan ajotaitokisat, jossa aiheina ovat taloudellinen ja turvallinen ajo sekä asiakaspalvelutehtävät. Lisäksi kilpailussa kiinnitetään huomiota siihen, miten sitoutunut yritys on ympäristötavoitteisiin ja kestävään kehitykseen. Seuraava ajotaitokilpailu järjestetään Itellan johdolla Ivalossa 2. - 4.3.2015.

- On hienoa, että saamme järjestää kilpailun täällä Suomessa, monelle uudenlaisissa ja haastavissa olosuhteissa talvisessa Lapissa. Meille talviset olosuhteet ovat tuttuja, mutta monelle kilpailijalle pakkanen ja liukkaus voivat olla ainutlaatuisia kokemuksia, kertoo Itellan toimitusjohtaja Heikki Malinen.

- Sen lisäksi, että kilpailussa testataan kuljettajien asiakaspalvelukykyä, on kestävä kehitys tärkeä osa kilpailua. Kuljettajilla onkin siinä merkittävä rooli. Olemme Itellassa määritelleet selkeät tavoitteet päästöjen vähentämiselle, yksi keino on polttoaineen kulutus. Taloudellinen ajotapa säästää siis myös suoraan ympäristöä, Heikki Malinen sanoo.

IPC:n kansainvälisen ajotaitokilpailun osallistujat eri maista valitaan kansallisten karsintakilpailujen kautta.

Edellinen kansainvälinen kilpailu järjestettiin Irlannissa.

Lisätiedot medialle:

Itella MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9.00 - 16.00)

Ammattilaisten vinkeillä säästöä lomabensoihin ja hermoihin