Kupittaan posti 20700 TURKU muuttaa Uudenmaantielle

17.03.2014

Posti auki myös lauantaisin

Kupittaan posti 20700 TURKU muuttaa Uudenmaankadulta TPS:n talosta kauppakeskus K-citymarket Kupittaaseen Uudenmaantielle perjantaina 9.5.2014. Posti suljetaan muuttopäivänä kello 17.

Postin palvelee Kupittaan kauppakeskuksessa maanantaista 12.5.2014 lähtien. Posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-20 ja lauantaisin kello 10-14. Kauppakeskus tarjoaa asiakkailleen hyvät pysäköintitilat sekä sisä- että ulkoparkissa. Myös yritysasiakkaiden on helppo asioida uusissa postin tiloissa.

Kupittaan K-citymarketin kauppakäytävällä palvelee myös yksi Postin Turun pakettiautomaateista. Automaattien kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Postin monipuolista palvelupisteverkostoa voi hyödyntää ottamalla käyttöön Postin paketinohjauspalvelun. Sen avulla verkkokaupasta tilatun paketin voi ohjata mihin tahansa Postin palveluspisteeseen, eli postiin, pakettiautomaattiin tai R-kioskin yhteydessä toimivaan Postin noutopisteeseen. Jo useiden lähettäjien osalta toimivan palvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta.

Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä ja yrityspisteitä sekä lisäksi postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää lisätään nykyisestä noin 1 300:sta. Vuoteen 2016 mennessä palvelupisteitä on yhteensä noin 1 500 ja vuoteen 2020 mennessä jo noin 1 700.