Joulupukki saa oman erikoispostimerkin

17.11.2014

Itella Posti Oy julkaisee yleisön pyynnöstä Joulupukille oman erikoispostimerkin, joka tulee myyntiin kaikkiin Postin omiin myymälöihin ja verkkokauppaan maanantaina 17. marraskuuta.

Joulun taika -postimerkki perustuu Antti Kurolan ottamaan näyttävään valokuvaan. Satumaisessa kuvassa Joulupukki pöllyttää lunta ilmaan kaksin käsin ja lumisen kuusimetsän takana siintää Rovaniemen kaupunki. Joulupukkimerkillä on hyvä osoittaa vaikka ulkomaisille ystäville, mistä maasta aito pukki on kotoisin.

Pikavauhtia 1. luokan Omakuvapostimerkkinä toteutetun Joulun taika -merkin myyntihinta Postin omassa myymälässä on 1,80 euroa kappaleelta. Postin verkkokaupassa merkkiä myydään 10 kappaleen erissä arkeittain hintaan 18,00 euroa / arkki.

Postimerkin yhteispainosmäärä on varsin pieni, 120 000 kappaletta, joten kaikkien joulupukkifanien kannattaa ostaa omat merkit ajoissa.

1. luokan joulutervehdysten viimeinen postituspäivä Suomeen ja Pohjoismaihin on 18.12. ja muualle Eurooppaan 17.12. Kanadaan ja Yhdysvaltoihin 1. luokan joulutervehdys tulee postittaa 12.12. mennessä ja muihin maihin viimeistään 8.12. Lisätietoja: www.posti.fi/joulu

Kuvamateriaalia tiedotusvälineiden käyttöön

Tutustu Postin verkkokaupassa kaikkiin myynnissä oleviin postimerkkeihin.


Katso myös: Joulupostimerkit julkaistiin Helsingin kirjamessuilla. Lisätietoja joulupostista: www.posti.fi/joulu.