Itellan Työhyvinvointi turvallisessa työpaikassa -koulutukset palkittiin

10.11.2014

Suomen Messusäätiö on myöntänyt 3 000 euron tunnustuspalkinnon Itella-konsernin työhyvinvointisäätiölle. Palkinnon perusteena on työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden esimerkillinen edistäminen Työhyvinvointi turvallisessa työpaikassa -koulutuskokonaisuuden avulla.

Yhteinen koulutus esimiehille ja työsuojeluhenkilöstölle

Koulutus suunnattiin työpareina toimiville esimiehille ja työsuojeluvaltuutetuille tai -asiamiehille. Koulutuksen käyneillä on suoritettuna Työhyvinvointikortti® sekä tuntemus Itellan työturvallisuustyökaluista, rooleista ja vastuista.

Koulutuskokonaisuus on suunniteltu yhdessä Itellan, Itella-konsernin työhyvinvointisäätiön ja Työterveyslaitoksen kanssa. Vuosina 2013-2014 järjestettiin 47 koulutusta, joihin osallistui yli tuhat itellalaista.

- Uskomme, että näin laajalla koulutuksella on oikeasti vaikuttavuutta työpaikoilla. Olemme saaneet itellalaisilta hyvää palautetta, Työterveyslaitoksen Koulutuspalvelukeskuksen johtaja Marja Tuomainen kertoo.

- Näissä koulutuksissa on ollut hienoa huomata, että kaikki osapuolet ovat samalla puolella. Työhyvinvointi on yhteinen asia, Antti Palkinen sanoo. Hän on ollut mukana perustamassa Itella-konsernin työhyvinvointisäätiötä vuonna 2006 ollen sen asiamiehenä, kunnes Esa Vilkuna siirtyi tehtävään 1.9.2014.

- Lämmittää mieltä, että meidän tekemä työ on hyväksi nähty ja hyväksi koettu, Antti Palkinen totesi kiitospuheessaan Työterveyspäivillä Helsingin messukeskuksessa 21. lokakuuta.

Suomen Messusäätiö tukee suomalaista tuotantoa jakaen stipendejä, apurahoja ja tunnustuspalkintoja. Tunnetuimpia niistä ovat Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto ja Kaj Franck -muotoilupalkinto.