Itellan Mediapankki Multiprintille

20.08.2014

Itella Oyj myy Mediapankki-liiketoiminnan Multiprint Oy:lle. Mediapankki-liiketoiminnassa työskentelevät henkilöt, asiakkuudet sekä Mediapankin tietojärjestelmä siirtyvät 1.9.2014 osaksi Multiprintiä. Itellan Mediapankki EMMi on markkinajohtaja digitaalisissa aineistonhallintapalveluissa (DAM) Suomessa. Sen asiakaskunta koostuu Suomen merkittävimmistä yhtiöistä päivittäistavarakaupan, median ja teollisuuden alalta sekä julkiselta sektorilta.

Myynnin taustalla on Itellan halu keskittyä ydinliiketoimintaan ja panostaa posti- ja logistiikkapalveluita tukevien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Muutos ei aiheuta asiakkaille kustannusten, ehtojen tai toimintamallin muutoksia. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä ennen kaupan toteutumista.

- Liiketoimintakauppa on meille innostava ja looginen askel, koska olemme viime vuosina panostaneet merkittävästi sähköisten asiakasviestinnän palveluiden kehittämiseen, Multiprintin toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen toteaa. Mediapankin asiakasuskollisuus on erittäin hyvä, mikä antaa hyvän pohjan kehittää palvelua asiakkaiden toiveiden suuntaan.

Multiprint on yksi Suomen tunnetuimpia paino-, tulostus- ja tallennealan palveluyrityksiä. Mediapankki ja siihen liittyvät projektinhallintatyökalut sekä NetToPrint sopivat saumattomasti Multiprintin tuotevalikoimaan ja tuovat monia synergiaetuja asiakkaille sekä turvaavat palveluiden kehityksen ja ylläpidon myös jatkossa. 

Lisätietoja medialle

Itella: johtaja Juha Tiittanen, puh. 020 452 3366 (Itella MediaDesk, ma-pe klo 8.30-16.30)
Multiprint: toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen, puh. 0400 522 041, etunimi.sukunimi@multiprint.fi

Itella on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta 11 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli 1 977 miljoonaa euroa. Palvelemme yritysasiakkaitamme Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä noin 26 000 ammattilaisen voimin. www.itella.fi.

Multiprint Oy on valtakunnallinen paino-, tulostus- ja tallenneyritys, joka kuuluu Multiprint Group -konserniin. Liikevaihto on noin 32 milj. euroa ja yhtiö toimii 15 kaupungissa 30 toimipisteessä 320 henkilön voimin. Multiprint on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Yrityksellä on Suomen suurimpia digipainoja ja merkittävä suurkuvatuotanto sekä offset- painamisen palvelut. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös sähköiset tilausjärjestelmät, sähköinen julkaiseminen, monikanavaviestintä, logistiikan tukipalvelut sekä kääntämisen ja dokumentoinnin palvelut. www.multiprint.fi