Itellalle verkkoruokakauppa Kauppahalli24:n ostosten kotiinkuljetukset – samalla kaupan toimitusalue laajenee

30.01.2014

Pääkaupunkiseudulla toimiva päivittäistavaroiden verkkokauppa Kauppahalli24 ja Itella aloittivat vuoden alussa yhteistyön. Itella toimittaa ostokset kotiin asiakkaan valitsemassa kahden tunnin aikaikkunassa. Helmikuun alusta alkaen Kauppahalli24:n toimitukset voi tilata myös Sipooseen. Kaupan kattavassa ja laadukkaassa valikoimassa on perustuotteiden lisäksi muun muassa Kalatukku E. Erikssonin tuoretta kalaa, Reinin lihaa ja paikallisleipomo Emil Halmeen vastaleivottua leipää.

– Etsimme kuljetuksiin kumppania, joka on halukas kehittämään verkkoruokakaupan jakelua ja etsimään uusia toimintamalleja mahdollistaen verkkokauppamme kasvun ja aluelaajennukset. Sipoossa on ollut kiinnostuneita asiakkaita ja olemme iloisia voidessamme pian palvella heitä. Kartoitamme aluelaajennuksia myös muihin lähikuntiin. Tällä hetkellä toimimme pääkaupunkiseudulla koko Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella, sekä radanvarrella Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä sekä Mäntsälän eteläosassa, Kauppahalli24:n toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Risku kertoo.
 
Itella kuljettaa Kauppahalli24:n toimitukset kylmälaittein varustetuilla jakeluautoilla. Itellan kuljetukset ovat 100 % hiilineutraaleja. Jakelussa syntyvät hiilidioksidipäästöt kompensoidaan rahoittamalla kansainvälisiä ilmastohankkeita siten, että vastaava hiilidioksidimäärä säästyy toisaalla. Itella Green hiilineutraali kuljetus sopii erinomaisesti Kauppahalli24-ruokaverkkokaupan ympäristöystävälliseen toimintamalliin. Kauppahalli24:n toimintaperiaatteena on toimittaa tuotteet mahdollisimman tuoreena. Myös tuotteiden hankintaketju halutaan pitää lyhyenä. 
 
Kauppahalli24:n tuotteet hankitaan vasta asiakkaiden tilausten perusteella suoraan tuottajilta, tavarantoimittajilta tai tukuilta, eikä kaupalla ole myymälätiloja tai isoja varastoja. Reilun vuoden toimineen ruokaverkkokaupan asiakkaissa on paljon lapsiperheitä ja ruuhkavuosia eläviä, joiden arkeen ruokaostosten teko netissä tuo lisää vapaa-aikaa. Ruuan verkko-ostamisen odotetaan yleistyvän, sillä kiinnostus sitä kohtaan on laajaa. Itellan tutkimuksen mukaan verkkokauppojen käyttäjistä 60 % olisi valmis ostamaan ruokaa verkosta vähintään kerran kuussa.
 
http://www.kauppahalli24.fi/

Lisätietoa Itellan ympäristötavoitteista ja -toimista

 
Lisätietoja tiedotusvälineille:
Itella MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9-16.30)