Itella valitsi Maintpartnerin yhteistyökumppanikseen postikeskusten ja Vantaan logistiikkakeskuksen kunnossapitoon

07.10.2014

Itella Posti Oy ja Maintpartner Oy ovat solmineet pitkäaikaisen kunnossapitosopimuksen, joka koskee Itellan Helsingin, Tampereen, Kuopion, Oulun, Turun ja Seinäjoen postikeskuksia sekä Vantaan logistiikkakeskusta. Sopimus sisältää kirjelajittelujärjestelmien, paketti- ja kimppukuljetinjärjestelmien sekä laatikoiden varastointijärjestelmien kunnossapitopalvelut mukaan lukien varaosahallinnan.

Kunnossapitovastuu siirtyy Maintpartnerille 1.1.2015.

- Sopimus perustuu vahvaan yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä kunnossapidon palveluihimme, joilla varmistetaan toiminnan kokonaisvaltainen kehitys. Sopimus vahvistaa toimipisteitämme kaikilla seitsemällä paikkakunnalla, mikä parantaa entisestään kykyämme tarjota asiakkaillemme kunnossapidon palveluita kustannustehokkaasti ja joustavasti, sanoo Maintpartner Oy:n toimitusjohtaja Markku Simola.

- Nyt solmittu kolmivuotinen sopimus lisää tuotannon kustannustehokkuutta ja joustavuutta mm. kokonaan uudistetun kokonaiskäytettävyyteen perustuvan raportoinnin ansiosta. Postikeskusten ja logistiikkakeskuksen kunnossapidon kustannukset joustavat sitä mukaa kun volyymit muuttuvat, mutta korkea palvelutaso säilyy kuitenkin vakiona sanoo Itella Oyj:n hankintajohtaja Harri Kämppä

Hankinta on toteutettu Erityisalojenhankintalain mukaisesti. 

Lisätietoja:

Itella on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta 11 maassa. Liikevaihtomme 2013 oli 1 977 miljoonaa euroa. Palvelemme yritysasiakkaitamme Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä noin 26 000 ammattilaisen voimin.

Itella Viestinvälitys tarjoaa kirje-, paketti- ja muut postipalvelut kaikkialla Suomessa. Yrityksille se kehittää uusia monikanavaisia ratkaisuja, joilla ne tavoittavat omat asiakkaansa tuloksellisesti.

Maintpartner on pohjoismainen teollisuuden kunnossapito- ja käyttöpalveluja toimittava yritys. Olemme teollisuuden ja julkisen sektorin teknisten prosessien käytettävyyden hallinnan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa. Visiomme on olla toimialamme edelläkävijä ja Itämeren alueen johtava teknisiä palveluja tarjoava yritys.

Maintpartner Groupin henkilöstön määrä on noin 1800 ja vuotuinen liikevaihto noin 170 miljoonaa euroa. Konsernilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Virossa. Maintpartner Groupin omistavat johto ja CapManin hallinnoimat rahastot. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.fi.