Itella myy uudelleenpakkausliiketoiminnan Transvalille

29.09.2014

Itella Oyj myy uudelleenpakkausliiketoiminnan Transval Logistics Oy:lle. Itellan Voutilan ja Hyrylän halleissa uudelleenpakkauksessa työskentelevät henkilöt sekä näissä kohteissa uudelleenpakkaukseen käytettävät laitteet siirtyvät 1.10.2014 osaksi Transval Logistics Oy:tä. Siirtyviä henkilöitä on yhteensä 20.

Myynnin taustalla on muun muassa Itellan halu parantaa joustavuutta sekä halu panostaa ydinliiketoiminnan ja -palveluiden kehittämiseen. Muutos ei aiheuta asiakkaille kustannusten, ehtojen tai toimintamallin muutoksia.

- Olemme tehneet pitkään hyvää yhteistyötä Itella Logisticsin kanssa. Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme näin vahvistaa ja laajentaa kumppanuuttamme, kertoo Transvalin toimitusjohtaja Risto Vilo.

Transval on Suomen suurin sisälogistiikkapalveluja tarjoava yritys. Transvalin palveluksessa on n. 2 000 logistiikan ammattilaista, jotka työskentelevät pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Kotkassa, Turussa ja Tampereella. Yrityksen kaluston kokonaisvahvuus on noin 500 työkonetta, johon sisältyy esimerkiksi vastapainotrukkeja, työntömastoja, vetomestareita ja pyöräkuormaajia.