Itella keskittää kiinteistöpalvelut Lassila & Tikanojalle

29.09.2014

Itella keskittää kiinteistöpalvelunsa Lassila & Tikanojalle, joka hoitaa lokakuun alusta alkaen Itellan siivous-, kiinteistöhuolto-, kiinteistötekniikan ja jätehuollon palvelut. L&T:n kokonaispalveluratkaisu kattaa näiden palvelujen tuottamisen, johtamisen ja kehittämisen.

Itellalla on ollut L&T:n kanssa siivouspalvelusopimus, ja nyt yhteistyö laajenee koskemaan kiinteistöpalvelujen kokonaisuutta.

Kokonaispalveluratkaisu mahdollistaa uudenlaisen toimintamallin, jossa palvelut tuotetaan tehokkaasti ja yhteneväisellä tavalla kaikkialla Suomessa. Lisäksi Itella ja L&T sitoutuvat yhteistyön myötä palvelujen jatkuvaan kehittämiseen ja kiinteistöjen ylläpitokustannusten optimointiin.

- Itellan tavoitteena oli keskittää kiinteistöpalvelut kumppanille, jolla on edellytykset tarjota kilpailukykyiset, oikein mitoitetut ja laadukkaat palvelut maanlaajuisesti. Lisäksi yhteinen tahtotilamme on kehittää palveluiden organisointia siten, että saavutamme kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä. Palvelukumppanilta odotamme joustavuutta vastata mm. tilamuutoksiin ja palvelutarvemuutoksiimme, kertoo Itella Real Estate Oy:n toimitusjohtaja Marko Tulokas.

L&T:n Itellalle tuottama kiinteistöpalveluratkaisu mahdollistaa tehokkaan kokonaisuuden hallinnan ja kustannusten paremman seurannan. Kiinteistöjohtamisen tueksi tuotetaan tietoa palveluiden toimivuudesta, laadusta sekä kustannusseurannasta.

- L&T:n energianhallinnan asiantuntemus ja kiinteistöpalvelujen palveluosaaminen varmistavat Itellalle energia- ja kustannustehokkuuden. Energiankulutus pysyy kurissa kiinteistön hyvällä ylläpidolla ja taloteknisten järjestelmien jatkuvalla tarkkailulla. Pääasia on kuitenkin se, että kiinteistöt toimivat tarkoituksenmukaisesti ja tilat ovat viihtyisät ja turvalliset käyttäjille, sanoo toimialajohtaja Petri Myllyniemi L&T:ltä.

Lisätiedot:

Itella Real Estate Oy, toimitusjohtaja Marko Tulokas, puh. 020 452 3366 (Itella MediaDesk, ma-pe klo 9.00-16.30)

Lassila & Tikanoja, toimialajohtaja Petri Myllyniemi, puh. 040 590 7618, petri.myllyniemi@lassila-tikanoja.fi

Itella on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta 11 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli 1 977 miljoonaa euroa. Palvelemme yritysasiakkaitamme Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä noin 26 000 ammattilaisen voimin. www.itella.fi.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2013 oli 668,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.