Helsingin Pääposti uudistuu

29.12.2014

Itellasta tulee virallisesti Posti vuoden vaihtuessa. Posti uudistaa ilmettään ja palvelujaan tarjotakseen yhdellä nimellä paremman asiakaskokemuksen ja selkeämmän palveluvalikoiman kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Postin uusi logo korvaa vanhat Posti-kyltit sekä valomainokset. 

Helsingin Pääpostia uudistetaan, ja posti on remontin vuoksi kiinni poikkeuksellisesti sunnuntaina 4.1.2015. Pääpostin kalustus uusitaan, ja samalla postiin tulee uudenlaisia toimintoja. Maanantaina 5.1. posti palvelee normaalin aukioloajan mukaan. Loppiaistiistaina 6.1. kaikki postit ovat kiinni.  Helsingin Pääposti 00100 palvelee jatkossa totutuin aukioloajoin ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-16 ja su klo 12-16.

Koska suurin osa postissa asioinnista on nykyisin pakettien noutoa, pääpostissa otetaan maanantaina 12.1. käyttöön uusi pikanoutopääte, joka nopeuttaa osaltaan paketin noutamista.  Pikanoutopäätteellä asiakas voi itse lukea lähetystunnuksen viivakoodin sekä henkilöllisyystodistuksen viivakoodin. Henkilökunta saa päätteeltä tiedon ja hakee lähetyksen valmiiksi noutopisteelle, jossa se luovutetaan asiakkaalle noutokuittia vastaan.